Mini GA Cash RM350 by Emas Putih #part2

As-Salam

[ Tekan banner di atas kalau nak join ]

Mini GA Cash RM350 by Emas Putih #part2 ini dianjurkan oleh Emas Putih 
dan disponser oleh Syiera , Iskandar Daughter , Saidatul dan Syira Lokman dan Mahamahu :)

Giveaway Fanylover.me

Klik Banner Untuk Join

Due Date
29 April 2014

ESP Murah Gilerr!!!

HEBAT, JIMAT & TERHAD --> Pilihan Untuk Anda? Nak CANTIK, HAMIL, KURUS, PANTANG, PENYUSUAN, BERTENAGA dan banyak lagi??

 Nak CANTIK --> Gabungan Jimat ESP dan Vitamin C
 Nak HAMIL --> Gabungan Jimat ESP dan GLA Complex
 Nak KURUS --> Gabungan Jimat ESP dan LECITHIN
 Nak BERPANTANG --> Gabungan Jimat ESP dan ZINK Complex
 Nak PENYUSUAN --> Gabungan Jimat ESP dan ALFALFA
 Nak BERTENAGA --> Gabungan Jimat ESP dan VITALEA

☑ Sebelum tu, jom kita ketahui kebaikan ESP untuk semua -:

 Kacang soya yang digunakan oleh Shaklee hanya mengandungi Non-GMO (Non-Genetically Modified Organism) yang mana ia diproses pada kadar suhu yang rendah.

 ESP dari Shaklee ini merupakan satu-satunya produk di dalam pasaran yang menjamin penyediaan 9 asid amino penting yang tidak dapat dihasilkan oleh tubuh manusia.

 Satu hidangan ESP bersamaan dengan 2x ganda daging, 4x ganda telur, dan 12x ganda susu.

 Diperkaya dengan 5 sumber vitamin dan 4 sumber mineral. Sangat sesuai untuk semua peringkat umur – muda dan tua.

☑ Sangat BAGUS untuk semuakan --->

ヅ Kulit wajah CANTIK, HALUS, GEBU dan BERSERI

ヅ Memberi tenaga, kecergasan dan tidak letih dan lesu

ヅ Sebagai milkbooster dalam membantu ibu-ibu menyusu merangsang penghasilan susu dengan lebih mudah dan cepat

ヅ Juga membantu menghasilkan susu ibu yang lebih pekat sekaligus membuatkan bayi lebih cepat kenyang, kurang meragam dan dapat tidur dengan lebih lena dan lama.

ヅ Untuk ibu hamil, ESP membantu perkembangan fetus yang baik dan memastikan kesihatan ibu berada di tahap optimum

ヅ Mampu menganjalkan kulit dan sangat diminati oleh kaum wanita bagi menganjalkan kembali payudara yang kendur

ヅ Membuatkan anda merasa kenyang dengan lebih lama dan membantu menurunkan berat badan
ヅ Parut jerawat, parut akibat luka pembedahan dan kemalangan lebih cepat hilang
ヅ Membantu pertumbuhan rambut dan kuku yang sihat

MARCH PROMOSI : BELI 6 PERCUMA 1, Nak BELI 1 @ 2 @ 3 canister pun boleh pada HARGA SPECIAL TERHAD ini!!!

Sms@whatsapp 013 2004173
SID 1109582
Nurul Najihah Busra
FB : Nutrition For Healthy





Giveaway T.shirt by Tengkubutang

giveawayTime
Klik Banner Untuk Join

TARIKH TAMAT : 28 FEBUARI 2014

Free Topup Mini Giveaway

Klik banner untuk join

Ibu 1st GIVEAWAY

Klik Banner Untuk Join

Due Date
2 March 2014

1st Giveaway By Dscarnia

\(^o^) Assalamualaikum. Hai (^o^)/


- klik banner untuk join-
 http://dscarnia.blogspot.com/2014/02/1st-giveaway-by-dscarnia.html

Segmen 48 Jam : Upkan Follower + Bloglist 4 Month by Nurul

Klik Baneer Untuk Join

Due Date
9 Febuari 2014

Nutrition For Healthy


Assalamualaikum dan salam Jumaat..




Sejak tahun lepas lagi, saya memang consume Shaklee..Tp kali ini baru berpeluang untuk sama2 join team Shaklee..



Saya bukan menolak perubatan moden...Saya mengambil dan menerima sepenuhnya ubat2 moden, cuma dengan pengambilan Shaklee kita berusaha dan berikhtiar ke arah mencegah, mengubati serta mengamalkan gaya hidup yang sihat.. Selebihnya kita serahkan pergantungan pada Allah SWT, yang sebaik-baik perancangan..

Saya sekadar berkongsi..Mane yang baik kita share...Sape yang ingin turut serta dalam team nie, bleh contact saya..Sape yang xnak, ckit pon saya xpksa...Pedulikan ape cakap orang, sesungguhnya org yang bertindak untuk memajukan diri lebih baik dari org yang hanya mengomen, dan statik tanpa ape2 tindakan...

Sape yang nak try produk nie, amat dialukan...Kita bagi harga kasih-sayang..Untuk sihat, dan juga dismping menambah side-income.
"FAST ACTION, FAST RESULT"

pm/sms/wassap ke 0132004173
SID 1109582

Jemput LIKE page FB saya

Handphone Giveaway by Syuhada1981.com

  
Klik Banner Untuk Join

Due Date
31hb Januari 2014

Kenali Kek Keju Meleleh Kelantan

Alhamdulillah3x...
Ku panjatkan setinggi kesyukuran pada Mu Ya Allah, atas kurnian yang diberikan.. Nikmat iman, nikmat Islam, nikmat kasih sayang, kesihatan, rezeki dan pelbagai nikmat lagi yang Masyaallah tidak terhitung dek akal yang waras..

Syukur, rezeki yang dkurniakan melimpah-limpah dan tak pernah putus...Syukur, Kek Keju Meleleh Kelantan semakin dikenali semua.. Syukur, moga-moga bisnes yang tidak dirancang ini berterusan dan semakin berkembang...Syukur atas nikmat yang tidak ternilai ini.

Bukan senang nak senang..Bukan susah nak susah...Jalan anda yang pilih. Kemana anda mahu pergi? Semua atas diri sendiri.. Ya, mmg bisnes ini tidak dirangcang, on da spot.. Lama-lama semakin besar (walaupun xsebesar syarikat yang gah). Masih kecik n masih bertatih dalam dunia bisnes. Langsung tiada ilmu bisnes, main hentam kromo je.. Xpe, aku balajar slow2, dari diri sendiri, pengalaman, serta tunjuk ajar dan nasihat dari orang2 sekeliling dan yang lebih mahir...

Yer, semuanya bermula dari bawah....Jangan terlalu tamak dan gelojoh..Letih ckit xpe, asal berbaloi..Dan kerja yang kita buat tu halal. Tue yang penting.. Pedulikan ape yang orang kata, just follow da flow. Jangan risau pada untung yang sedikit, jangan nampak duit semata-mata, jangan lupa diri.. Untung ckit xpe, asal yang masuk berterusan.. Dan, bila kita baru nak mendaki ke atas, jangan putus asa..Adat biasa, tergelencos ckit tu xpe..Teruskan jugak. Di atas sana ada satu kejayaan yang anda akan berpuas hati, hasil titik peluh anda sendiri.

DAN...JANGAN lupa diri.. Semakin banyak duit, semakin banyak untuk kita bersedekah tau...Banyak kita memberi, banyak kita menerima.. Kene yakin. Yer, INSYAALLAH... Ingat pada yang lebih susah, yang lebih memerlukan... Saya kongsikan sedikit cara untuk bersedekah..Bukan nak menunjuk, tapi mahu kongsikan untuk semua.. Kalau bleh, sedekahkan pada masjid tiap2 hari Jumaat. Tak banyak pun, bagi la seringgit dua, asal berterusan..Jadikan rutin wajib setiap minggu.. Bila kita dah biasa buat, sekali kita xbuat, kita rasa xsedap...Tue hanyalah sedekah ringan n sampingan.. Untuk sedekah laen yang lebih lagi, dengan kuantiti yang banyak sangat la di alukan.... Bleh yer, jadikan ia sebagai rutin... Insyaallah Allah nilai setiap perbuatan kita. Asal ikhlas..

Ok, jemput datang n melawat page saya yer.. Alhamdulillah, 3bulan lebih dalam bisnes, semuanya berjalan lancar... 2 bulan buat fb page untuk kek nie, sudah dapat 900 lebih LIKE.. Semuanya manual, xde FB Ads okay..Sy xde duit nk bayar untuk FB Ads..hehe


Jemput Singgah

Ok la, nak attach beberapa gambar..Kasi anda leleh.. Hehe
Sape yang area Kelantan boleh pm direct page tersebut yer.
Insyaallah, ad delivery area Kelantan..
Minimum charge penghantaran dkenakan.. Memang TERBAEKK










ORIGINAL from CHEF SANIF
"High Taste, High Quality, from High Class Chef"