Caramelo Almond Crunchies Kelantan

Bismillahirahmanirrahim...
Jeng3....Datang lagi produk baru.. 
Tolong promote...cepat2 stok yang terlajakkk lariss...

Area Pasir Tumboh n Kota Bharu, bleh pickup n COD ye.
Nie haa rupanyaa..



Ramai yang kata CARAMELO ni berhantu. Oh!!? Sebab ape?? Sebab..bile da start makan jer takley nak berhenti mengunyah..memang lupa diri..sedar2 jer dah habis sebalang...pastu mesti teringat2..seriuss!

Ramai yang addicted dengan CARAMELO ni! Habis je sebalang mesti nak repeat order punye! Rasa almond, pumpkin seeds, melon seeds, sesame seeds n sunflower seeds..sedap sangat! lemak2 manis gitu! Rasa crunchy and caramel yg melting dlm mulut tu buat anda rasa x puas..sgt2 sedap,,goodness in every bite.. 

Dan paling penting..ianya snek yg SIHAT! Juga sesuai utk PERKEMBANGAN MINDA ANAK2 dan baik utk IBU2 MENGANDUNG. 

Nak order? boleh pm atau sms/whatsapp/call ke 0195503784.

Kesedapannya membuatkan anda lupa ia sebenarnya juga Menyihatkan!


CARAMELO kami lain daripada yang lain. Terdapat lebih banyak bijian yang lebih berkhasiat!

★ Almond
- Kandungan Protein, karbohidrat dan vitamin B yg tinggi. Kanak-kanak amat sesuai memakan badam kerana khasiatnya dapat membantu pembesaran minda mereka, selain membina tulang dan gigi. Sementara kepada orang dewasa pula ia dapat membantu menyihatkan jantung mereka dan juga sangat sesuai utk ibu hamil.

★ Sunflower seeds
- Kaya dengan Vitamin E, dapat mencegah kanser, mengurangkan tekanan darah, menggalakkan kulit dan rambut sihat, mencegah anemia, memperlahankan perkembangan penyakit Alzheimer

★ Melon seeds
- Mengandungi zat besi, magnesium, zinc, vitamins, lemak dan kalori yang penting utk nutrisi harian.

★ White/ Black Sesame seeds
- Kaya dengan kalsium, magnesium, copper, zat besi, mangnesum, zinc, vitamins, dan fiber. Mampu memberi kebaikan kepada tubuh terutamanya kepada buah pinggang, limfa, usus dan hati

★ Pumpkin seeds
- Kandungan protein, magnesium, Omega 3, zink dan za besi yg tinggi. Menghilangkan stress, memastikan tidur yang lena, mengekalkan PH badan.





Boleh terus ke page FB di bawah..
Sudisudi Like n follow untuk sebarang update n info..
Memang TERBAEKK..

1 comment:

  1. 안녕하세요~hi we are twinscraflife! We sell handmade products such as phone cover, ear plug, pouch, bag, bookmarks! All are very unique and are customizable^^ 감사합니다~ please visit us at http://twinscraftlife.blogspot.com/

    ReplyDelete