Mini September Birthday GA

kLIK Banner untuk join

Hadiah : 
1. Hadiah Misteri 1x 
2. Minyak Angin Aromatherapy Fresh Care 1x
3. Keychain 1x 
4. Gelang Mutiara 1x
5. Kerongsang x3
6. Doodle 5x
7. Topup RM5 x5 
  8. Bloglist 10x
9. Shawl Blue 1x 
10. Lip Mask 2x
11Shiseido Mask 2x
12. Button I Love Queen Typo 1x *Limited tau :) 
13. Novel Elegi Duka 1x  

GA TAMAT PADA HARI LAHIR ANIS  : 30 SEPTEMBER 11.59 PM 

Setahun Jagung Nukilan Kenit Giveaway.

Assalamualaikum!

Kelajuan jari menaip tak seperti biasa sebab excited + nervous nak mulakan disini hehe. Sempena anniversary Nukilan Kenit yang pertama, Kenit nak celebrate dengan korang the very 1st GA by Nukilan Kenit. I know i know....it's a bit late... nak masuk bulan Oktober pun kan. 

But, fear not my humble friends...hari ini ia bermula..

Dengan lafas Bismillahirrahmanirrahim.....

Setahun jagung penuh kemanisan! 




Syarat-syarat sah join:

1. Follow blog Nukilan Kenit (senang nak follow up result nanti kan). Tak kisah la nak add biasa atau Google +


2. Buat satu entry bertajuk "Setahun Jagung Nukilan Kenit Giveaway"


3. Copy je kod entri yang disediakan di bawah ni.


4. Dah siap? baru leh hantar link entry korang ke diruang komen di bawah sebelum 3hb Oktober 2013 11.59 tghmalam.



Senang tak syarat2nya? senang je kannnnn hehe. Kenit mencari 17 orang pemenang bertuah. Pemilihan pemenang akan dibuat melalui Random.org. Jika penyertaan kurang dari 50 pun Kenit akan teruskan. sob sob...kasi chan la yek :D



Hadiah yang bakal korang menangi:

1)Top-up RM10 X 3 pemenang

2)Top-up RM5 X 4 pemenang 

3) 10 blog bertuah yang akan dimasukkan dalam 
bloglist Nukilan Kenit bulan Oktober
(5 Oktober - 5 November 2013)

Giveaway ini akan tamat pada 3hb Oktober11.59 tghmalam

Copy Coding Entri Yang Disediakan Ini 


Assalamualaikum!

Kelajuan jari menaip tak seperti biasa sebab excited + nervous nak mulakan disini hehe. Sempena anniversary Nukilan Kenit yang pertama, Kenit nak celebrate dengan korang the very 1st GA by Nukilan Kenit. I know i know....it's a bit late... nak masuk bulan Oktober pun kan. 

But, fear not my humble friends...hari ini ia bermula..

Dengan lafas Bismillahirrahmanirrahim.....

Setahun jagung penuh kemanisan! 




Syarat-syarat sah join:

1. Follow blog Nukilan Kenit (senang nak follow up result nanti kan). Tak kisah la nak add biasa atau Google +


2. Buat satu entry bertajuk "Setahun Jagung Nukilan Kenit Giveaway"


3. Copy je kod entri yang disediakan di bawah ni.


4. Dah siap? baru leh hantar link entry korang ke diruang komen di bawah sebelum 3hb Oktober 2013 11.59 tghmalam.



Senang tak syarat2nya? senang je kannnnn hehe. Kenit mencari 17 orang pemenang bertuah. Pemilihan pemenang akan dibuat melalui Random.org. Jika penyertaan kurang dari 50 pun Kenit akan teruskan. sob sob...kasi chan la yek :D



Hadiah yang bakal korang menangi:

1)Top-up RM10 X 3 pemenang

2)Top-up RM5 X 4 pemenang 

3) 10 blog bertuah yang akan dimasukkan dalam 
bloglist Nukilan Kenit bulan Oktober
(5 Oktober - 5 November 2013)

Giveaway ini akan tamat pada 3hb Oktober11.59 tghmalam

Copy Coding Entri Yang Disediakan Ini 


SEGMEN KLIK & MENANG BY IKA

Klik Banner Untuk Join

Tag
FatinDiana

MINI GIVEAWAY by T-SHIRT MUDAH TERENGGANU PART 2

Klik Banner Untuk Join

Due Date
29 - 03 OKTOBER 2013

Kpoppers Giveaway by Nanafana and Arina Azman !



Klik Banner Untuk Join

Due Date
9/11/13 

1st GiveAway by Sheila Eiman

Klik Banner Untuk Join

Yeayyyyyy Giveaway By Fatnaaaaa

Klik Banner Untuk Join

 give one question for me to be answered and make any catchy description for my online shop
What's your way/initiatives to give your customer satisfaction about your product through this online shop?
| Stylista, Islamic n Syarie' |

Tag
FatinDiana
Husna
Nadia

Hadiah:

1. Tribal top + Handmade charm bracelet + Topup RM5 + Bloglist + Review
2. Tribal top + Handmade charm bracelet + Topup RM5 + Bloglist + Review
3. Travel telekung + Topup RM5 + Bloglist + Review
4. Cute stuff { Ribbon sock + Sleeping mask } Bloglist + Review
5. Cute stuff { Ribbon sock + Sleeping mask } Bloglist + Review
6. Custom Made Phone Sticker
7. Black stylish shades

3000 SLE Supporters Giveaway


Assalamualaikum.


klik banner untuk join


Senarai hadiah:
Cash RM100 x 1, doodle ART button badge x 10, DuniaShida button badge x 3, perfume x 2, photo canvas (art kufi) x 3, photo canvas (typography canvas) x 3, Novel x 5, tudung bawal x 3, beauty tool x 1, bookmark limited edition x 15, pin ribbon x 2, topup RM10 x 8, topup RM5 x 5

3000 SLE Supporters Giveaway dianjurkan oleh DayangDeno dan disponsor oleh DayangDeno, NazrinaHussin, DuniaShida, Canvas D'Arte, Hawadah, Mojat, DyshaSahhir, MamaDarwiish, AkuMira, Pinkizluv, NadiaDiana, Cahaya Jannah, AdamFaiz, AisyaLieza, Nasuha, CikkMira

Tamat 24 Oct 2013, 12malam

Special Giveaway 2013 by Misz Nadea

Klik Banner Untuk Join

Due Date
30 Sept 2013

Easy Peasy Giveaway by Fatin Diana


Assalamualaikum.


klik banner untuk join


Senarai hadiah:
Plush toy LINE x 1, Powerbank Hello Kitty 5200 mAh x 1, barangan dekorasi x 1, MP3 x 1, Scented Powerbank 2600 mAh x 1, plain halfmoon shawl x 1, keychain Blogger x 3, bookmark limited edition x 5, topup RM5 x 2, voucher discount 10% untuk semua peserta

Easy Peasy Giveaway dianjurkan oleh Fatin Diana dan disponsor oleh Jasple Boutique, Preternatural Touch, Eymasu World Craft, Mojat Cerewet, dan Abam Ming.

Tamat 13 Oct 13, 10 malam

Giveaway Saya Sayang Malaysia – JiwarOsak




Giveaway Saya Sayang Malaysia





Jom Sertai Saya Memeriahkan Lagi Giveaway ini..

Hanya 4 Step untuk Sertai Giveaway Saya Sayang Malaysia




1. Tajuk "Giveaway Saya Sayang Malaysia – JiwarOsak"

2. Copy and Paste Code entry giveaway

3. Follow dan Like fanpage Sponser

AbgferOz | Izzat Nazmi | Ieta Mat Sa’ad | Dunia Niaga Ieta | Delima Zamrud | Mohd Ridzwan | Sheila Salim | Nizam Ijam | Amirul Syahnaz | Rosila Wati | Nrl Ndh | Cik Gksb | Miszz Nadea | Aqilah Azmy | Syiera Shiera | Lienda Ramly | Diera Tekikushika | Nurmujahidah Ismail | Edizz PreTouch | Dayang Deno | Hadi Ismail | Tengkubutang Miaw | KyLe Kesha


4.Lengkapkan Ayat – Saya Sayang Malaysia kerana….

Sila Layari Website Penganjur untuk menyertai giveaway ini..

"T-SHIRT I ❤ BLOGGING GIVEAWAY



Klik Banner
Bermula 16 September - 23 September 2013

#Duo Giveaway By Amirah Azman & Safiena



Assalammualaikum dan salam sejahtera


TEKAN BANNER SEKARANG !!

#Duo
Giveaway By Amirah Azman and Safiena ' Disponsor oleh 

Tarikh Penting 
  • Mula Giveaway : 15 September 2013
  • Tamat Giveaway : 15 Oktober 2013 (Hari Raya Haji)
  • Pengumuman Pemenang : 19/20 Oktober 2013

Segmen 1K

Klik banner Untuk Join

Due Date
27 September

Kek Keju Meleleh Leleh

Memperkenalkan produk baru dari akak...

Kek Keju Meleleh Leleh...

Dalam 6 perisaa.
Tiramisu,chocolate,pandan,strawberry,vanilla,lemon

pm untuk pertanyaan dan order..
cod | Ketereh, Kelantan | only
self-pickup yer..

sms/wechat/whatsapp ke 013 2004173


Leleh x air liuq tgk cheese nie?? huhu



Pandan, strawberry, chocolate


* Please support me !! Baru nak berjinak jinak dalam dunia perniagaan..

SIMPLE GIVEAWAY BY FARISHA #1


Dijemput semua Blogger menyertai Simple Giveaway By Farisha #1
Sebanyak dua pemenang dicari

Giveaway ini sah dari 12/09/2013 sehingga 18/09/2013
(Seminggu sahaja)
Pemenang akan diumumkan pada 19/09/2013

Klik Banner untuk sertai dan melihat hadiah

Terima Kasih dan "Good Luck"!



Segmen 1st Mama

Klik Banner Untuk Join

Due Date
30 Sept 2013

Segmen Simple & Mudah

Klik Banner Untuk Join

Due Date
21 Sept 2013

Segmen Klik-Klik Weekend #3 by Sally Samsaiman

Klik Banner Untuk JOin

Due Date
18th September 2013 (11.30pm) 

Miaw! Random Giveaway by Syiera & Fatin Diana

Klik Banner Untuk Join

Tag
Syara
Husna

Due Date
25 Sept 2013

Segmen Pertama Che Yam

Klik Banner Untuk Join

Due Date
24 Sept 2013

Happy Blogwalking

Klik Banner Untuk Join

Tag
FatinDiana
Husna

Due Date
1 Dis 2013

Farewell Giveaway By Simplesyara


  • Tarikh Tamat :  
  • 10 October 2013

Giveaway iCEPS9



Due Date
30 Sept 2013

Segmen Rakan Blogger cikguzamrud.com



Jom sertai "Segmen Rakan Blogger cikguzamrud.com". Segmen ini berlangsung daripada 1 September 2013 hingga  30 September 2013. Caranya mudah sangat. Cuma lima langkah sahaja.

  1. Follow Blog cikguzamrud.com, Tambah Google+ hijau zamrud
  2. Buat entri bertajuk "Segmen Rakan Blogger cikguzamrud.com"
  3. Copy paste kod HTML yang telah disediakan diruangan HTML new post dan publish entri.
  4. Tinggalkan link (URL entri) anda diruangan komen entri ini.
  5. Klik mana-mana iklan Nuffnang.

Blog rakan blogger yang menyertai "Segmen Rakan Blogger cikguzamrud.com" akan tersenarai dalam bloglist cikguzamrud.com sehingga 31 Disember 2013.

Segmen ini dibuat sempena pertukaran domain pbssainsonline.blogspot.com kepada cikguzamrud.com. Selain itu, ia memberi peluang kepada cikguzamrud mengenali rakan-rakan blogger dan menziarahi blog rakan-rakan blogger. Secara tidak langsung segmen ini dapat merapatkan lagi persahabatan sesama blogger.

Kepada semua rakan blogger, selamat berkenalan. Terima kasih kerana memberi meryertai "Segmen Rakan Blogger cikguzamrud.com". Sokongan kalian amat saya dihargai.

Segmen Follow Me By Sha & FD

Klik Banner untuk Join

Due Date

Segmen Tambahkan Follower & Isi Tabung

Klik Banner Untuk Jon

Due Date
10 Oktober 2013

Segmen Blogwalking Merdeka By Iman Zakaria

Klik Banner untuk Join


Segmen Sabtu by Emas Putih & Dedeq

Klik Banner Untuk Join

Jenis Kad Prabayar
Celcom

Tarikh Tamat : 
08 Sept 2013 , 11:59pm (24 Jam Sahaja)

JUST SHUT UP GIVEAWAY #1 BY FARAH ARINA

                                
Klik Banner Untuk Join

Due Date
10 Okt 2013

Half Year Giveaway by Nafaa

Click Banner !

Due Date
31 Disember 2013

MKM MINI SPECIAL GIVEAWAY





Syarat Penyertaan Giveaway
1. Follow blog Add/Follow FB Izzat Syahir dan Like Fanpage Mujahadah Kalam Muslim
2. Like Fanpage 4Life Transfer Factor Pantai Timur Besut & Batu Pahat
3. Buat entri bertajuk MKM MINI SPECIAL GIVEAWAY
4. Copy coding yang telah disediakan dan paste kan ke dalam ruangan HTML dan Publish entri.
5. Tinggalkan URL entri anda ke dalam ruangan komen entri INI.
6. Pemenang akan ditentukan melalui cabutan bertuah secara manual.
7. Giveaway ini akan berlangsung dari 5/9/2013 sehingga 10/10/2013


Hadiah Giveaway 
1. TOP REFERRAL: HADIAH MISTERI
2. 12 FELT BOOKMARK
3. 2 MAJALAH JOM
4. 1 BUAH BUKU KANAK-KANAK
5. 10 HADIAH MISTERI
6. 5 BUTTON

30 HADIAH UNTUK DIMENANGI

Single Giveaway by JulianaRamli

Klik Banner Untuk Join

Due Date
21 September 2013

segmen banjirkan folower by memey

Klik Banner Untuk Join

jumlah follower terkini
468

Due Date
14/12 /2013

MINI GIVEAWAY BIRTHDAY ieta

GIVEAWAY BIRTHDAY ieta, MINI GIVEAWAY

MINI GIVEAWAY BIRTHDAY ieta terbuka kepada semua rakan blogger. MINI GIVEAWAY BIRTHDAY ieta bermula pada hari ini, 28 Ogos 2013, iaitu tepat jam 8 pagi sehingga 11.59 malam 28 September 2013. Semua dijemput menyertainya.

Syarat-syaratnya :
  1. Wajib Follow blog, Like Fanpage dan Add Google+ semua sponsor (rujuk senarai sponsor).
  2. Buat entri bertajuk MINI GIVEAWAY BIRTHDAY ieta
  3. Copy coding entri yang telah disediakan, paste kan ke dalam ruangan HTML dan Publish entri.
  4. Tinggalkan URL entri anda ke dalam ruangan komen INI.
Senarai sponsor :
 Ieta | Fanpage Google+
 Potia | Fanpage | Google+

Senarai hadiah :
 5x Voucher Discount makanan Arab
❤ 1 x Topup RM30
 6 x Topup RM 10
❤ 3x Button Badge 
❤ 3 x Keychain Comel Paper clip comel

Jom support Blog ieta ya... sertai MINI GIVEAWAY BIRTHDAY ieta dengan klik banner di atas...
Read more: http://ieta-myblog.blogspot.com/2013/08/mini-giveaway-birthday-ieta.html#ixzz2e35PePiI

Duo Mega Giveaway by Fiqa Nsz & Adam Faiz

Duo Mega Giveaway by Fiqa Nsz & Adam Faiz


*KLIK BANNER*

Jom join duo mega giveaway oleh Fiqa Nsz dan Adam Faiz!
Hadiah Gempak habis!
16 hadiah untuk dimenangi seperti hp case, kain pasang sutera vietnam, kemeja, produk kecantikan, koleksi baju, topup dan banyak lagi!

cepat-cepat join sebelum giveaway tamat 20 September 2013! KLIK SINI!

GiveAway Contest: Mari Klik Link dan Menang Topup Hidayat Stories


Klik Banner Untuk Join


Due Date
30 September

Topap Giveaway By Yong Atira

Klik Banner Untuk Join

Due Date
1/10/2013

Segmen: My Best Entry Bubblynotes.Com

Segmen: My Best Entry Bubblynotes.Com bermula dari hari ini, 2/9/2013, jam 5.00 petang SEHINGGA 9/9/2013, jam 5.00 petang... Semua blogger tak kira yang baru atau lama, femes atau tak, retis atau tak dijemput untuk memeriahkan segmen ni... Tujuan? Nak rapatkan lagi silaturahim sesama kita, follow memfollow dan juga review entri2 terbaik dari blogger2 yang menyertai segmen ini yang dipilih oleh Pakcik Random.Org...

Hanya 4 Langkah Mudah Diperlukan:
1. FOLLOW blog Bubblynotes.Com 
2. Buat entri bertajuk Segmen: My Best Entry Bubblynotes.Com
3. Copy coding yang telah disediakan ke dalam ruangan HTML dan Publish entry. Untuk copy coding di bawah ini, sila HIGHLIGHT semua coding dan tekan CTRL + C secara serentak. 

 Kemudian pastekan ke ruang HTML seperti di bawah:

4. Tinggalkan URL entry uols ke dalam ruangan komen entri ini.

PEMILIHAN PEMENANG:
1. 10 blog akan dipilih melalui Pakcik Random. (random.org) 
2. Pemenang akan diumumkan pada 10/9/2013.
3. Para pemenang akan diminta untuk memberikan link satu entri terbaik mereka untuk direview oleh Cik Puan Bubbly dalam tempoh 3 hari dari tarikh pengumuman pemenang. If not... Pakcik Random akan roll the dice once again... ^_^ 

2nd Giveaway By Ira Syiqin


KLIK BANNER TO JOIN

Jom join join giveaway yang dijalankan oleh Ira Syiqin ni. Terdapat pelbagai hadiah yang menanti anda. Giveaway ni start pada tarikh 31/01/2013 dan berakahir pada 21/09/2013. Senarai hadiah sila check di bawah nie ^^

SENARAI HADIAH

Apa tungu lagi jom join giveaway gempak nie ^^

September Giveaway By KasihLestariAbadi

Klik Banner Untuk Join

Due Date
30hb September 2013