MEGA GIVEAWAY BY DJH & AHKAK GOJESS



Assalamualaikum dan salam sejahtera. Angah dan Ahkak Gojess kali ni telah bekerjasama untuk membuat MEGA GA.Kenapa mega ga?? Sebab hadiah yg sangat2 best!! :D





GIVEAWAY ni akan berjalan selama 2 minggu sahaja!! :D

Syarat-Syarat Menyertai GIVEAWAY ini ialah:

  1. FOLLOW Blog penganjur AHKAKGOJES & DJHAdd To Circle Google +Mohamad Khairil  dan Like DiariJejakaHangat.
  2. Wajib LIKE.FOLLOW blog sponsor2 berikut.
  3. Buat entri bertajuk MEGA GIVEAWAY BY DJH & AHKAK GOJESS
  4. Copy coding yang telah disediakan dan paste kan ke dalam ruangan HTML dan Publish entri.Tinggalkan URL entri anda ke dalam ruangan komen entri ini. *WAJIB
  5. Pemenang akan ditentukan melalui cabutan bertuah secara manual

BLOG PENGANJUR*WAJIB
 |AHKAKGOJES | DJH |

BLOG SPONSOR*WAJIB

 Add To Circle Google Kathy Rbain

LIKE FANPAGE SPONSOR*WAJIB


FOLLOW TWITTER *WAJIB

SILA KLIK UTK LIHAT HADIAH

SENARAI PESERTA
Harap korang support GA Angah dengan Ahkak Gojes ni :D

3 comments:

  1. dari GA yang sama.. done follow sini.. follow me back..
    http://cercitertashaqisha.blogspot.com/2013/08/mega-giveaway-by-djh-ahkak-gojess.html

    ReplyDelete
  2. Hye Assalammualaikum bw sini :)
    Kalau ada masa jemput siggah blog saya dan lihat giveaway menarik ! ^^ http://twinkleeestar.blogspot.com/

    Btw let's join this awesome giveaway !

    Jom support saya sebagai blogger baru dengan join giveaway ini :)
    http://twinkleeestar.blogspot.com/2013/08/1st-simple-giveaway-by-mrsluhan-and.html


    Teddy bear gergasi sebagai tawaran hadiah ! Join lah sekarang ! :D
    - http://twinkleeestar.blogspot.com/2013/08/single-giveaway-by-julianaramli.html
    - http://twinkleeestar.blogspot.com/2013/08/giveaway-saya-nak-teddy-bear-by-farisha.html

    Nak menang dress dari softly shop ? Jom join giveaway ini :D
    http://twinkleeestar.blogspot.com/2013/08/softly-shop-dress-giveaway.html


    Nak menang RM 50 secara percuma ? Jom join Giveaway ini :D
    http://twinkleeestar.blogspot.com/2013/08/menangi-rm-25000.html


    Banyak hadiah menarik yang ditawarkan ! Gempak-gempak belaka rugi tak join :D
    - http://twinkleeestar.blogspot.com/2013/08/de-juin-octobre-giveaway.html
    - http://twinkleeestar.blogspot.com/2013/08/holiday-giveaway-by-nurin-aireen.html
    - http://twinkleeestar.blogspot.com/2013/08/bravo-giveaway-by-ieyra-ghani.html
    - http://twinkleeestar.blogspot.com/2013/08/the-longest-giveaway-ever-by-ain.html
    - http://twinkleeestar.blogspot.com/2013/08/mini-giveaway-by-puteri-nina.html
    - http://twinkleeestar.blogspot.com/2013/08/segmen-pencarian-bloglist-setahun-by.html

    ReplyDelete
  3. Assalamualaikum . Ifa datang dari segmen yang sama . Selamat bersegmen . Gud luck ! Nice blog :D

    Jemput singgah :)

    http://ifamustache.blogspot.com/2013/09/mega-giveaway-by-djh-ahkak-gojess.html

    ReplyDelete