Mini Giveaway Sempena Bulan Ramadan By IzyanNazirah


Ehem, dah lama tak update blog kan? Sebenarnya Izyan dah rancang nak buat mini giveaway sempena bulan ramadan yang akan tiba tak lama lagi ni, dan sebenarnya semalam Izyan nak update, tapi semalam pergi keluar, so tak sempat nak update blog. 

Syarat-syarat :
  • Mesti ada blog
  • Warganegara Malaysia
  • WAJIB follow blog/twitter sponsor
  • WAJIB klik link ads sponsor
  • Follow blog saya ((tak wajib, bergantung kepada anda))
  • WAJIB like fanpage saya ((tengok di sidebar))
  • Selepas buat entry, komen URL LINK ENTRY anda di ruangan komen. Tempat lain tak dilayan.

Sponsor yang baik hati :

WAJIB FOLLOW SEMUA BLOG SPONSOR ((akan di cek))


WAJIB KLIK IKLAN ADS SPONSOR & OWNER BLOG ((tunggu sampai habis loading))


WAJIB FOLLOW TWITTER SPONSOR ((kepada sesiapa yang mempunyai twitter sahaja))


WAJIB LIKE FANPAGE SPONSOR DAN OWNER BLOG


WAJIB ADD SPONSOR DI FACEBOOK

No comments:

Post a Comment