Kaspersky Murah Antivirus Giveaway by Kaspersky Murah



Anda semua tau ke Kaspersky Murah sekarang tengah mencari pemenang untuk Kaspersky Antivirus 2013? Kalau korang tak tau, haaa mari sini saya kasi tau. Sebelum tu, saya nak bagitau korang syarat nak join giveaway ni pun senang je.
Giveaway ni dibuat sebagai tanda terima kasih kepada pembaca blog Kaspersky Murah katanye. Saya malas nak cakap panjang lagi, terus je bagi korang baca syaratnya :
  1. Follow blog Kaspersky Murah dan follow juga melalui emel.
  2. Buat satu entri bertajuk Kaspersky Murah Antivirus Giveaway by Kaspersky Murah
  3. Sila copy code yang telah disediakan dan paste pada ruangan HTML entry
  4. Tinggalkan link penyertaan pada ENTRY INI sahaja
Macam mana? Senang je kan? Saya join ni pun sekadar ingin mencuba nasib. Manalah tau kot2 terpilih dapat jugak komputer selamat dengan perlindungan antivirus Kaspersky 2013 ini. Hehee..

Tarikh tamat penyertaan adalah 17 JUN 2013

1 comment: