Segmen Blogger Paling Cool

Assalamualaikum . Alhamdulillah , semalam berlangsung pencarian sponsor , ramai juga , tapi ninaa terpaksa tapis beberapa orang sebab kalau boleh tak nak banyak syarat sangat kan . So . sementara menunggu Simple Giveaway yang akan tamat pada 18 Mei ini , Ninaa nak buat satu segmen , seminggu sahaja ^^

Syarat-Syaratnya ialah :
  1. Follow Blog Sponsor --> CikAkma , FatinSyaheera , Hidayah , Mimi
  2. Like --> 
  3. Follow Sini -->
  4. Buat satu entry dengan tajuk "Segmen Blogger Paling Cool"
  5. Copy Coding yang telah diberikan dan paste di HTML
  6. Pastekan URL Segmen anda di ruangan komen .
*Kalau tiada Twitter , its ok ^^


Senang je kan syarat nya :) So Hadiah-hadiahnya ialah :

  1. T-Shirt Running Man untuk seorang *saiz M
  2. Topup RM5 untuk 8 orang
  3. Topup RM10 untuk 2 orang
  4. Long Necklace untuk seorang
Lumayan tak hadiah tu ? InsyaAllah , akan ada pertambahan hadiah . Segmen ini tamat pada 11 Mei 2013 . Pemenang akan dimumkan pada hari esoknya . Klik Banner untuk join ^^

5 comments:

  1. salam..dr segmen yg sama..good luck.:-)
    http://nurnaa-irah.blogspot.com/2013/05/segmen-blogger-paling-cool.html
    >done follow here<

    ReplyDelete
  2. hai..singgah dari segmen yang sama...good luck oke :)

    http://diebadhie.blogspot.com/2013/05/segmen-blogger-paling-cool.html

    ReplyDelete
  3. dari segmen sama , follow blog cantik ni ^^ . jemput singgah blog :)

    http://luvelyhuzzy.blogspot.com/2013/05/segmen-blogger-paling-cool.html

    ReplyDelete
  4. salam ayu dtg dr segmen yg sama..

    ada masa nanti singgah la ke blog ayu ye... follow sekali tau...heehhe..tq..

    http://www.ayuinsyirah.my/2013/05/segmen-blogger-paling-cool.html

    ReplyDelete
  5. Assalam.. ros dari segmen sama :) datang singgah n follow blog kamu...
    http://rozeath.blogspot.com/2013/05/segmen-blogger-paling-cool.html

    ReplyDelete