Nak Murni Klik Iklan Korang?

Klik Banner Untuk JOin

Due Date
12 Mei 2013

2 comments:

  1. Update | Atas kesedaran sebagai seorang candidate peperiksaan...aku menutup segmen ini sebab nak fokus study =) Mungkin sebab highly caffeinated semalam kot, jadi aku agak tidak rasional nak bukak segmen bagai padahal satu apa pun tak revise lagi. Jadi pada yang dah join, sebagai tanda penghargaan aku akan buka bloglist untuk korang, dan seperti yang dijanjikan, akan bw blog korang dan klik iklan. Walaupun aku tak jamin aku akan buka setiap hari dan baca entri setiap hari tapi aku akan make sure klik iklan anda terutamanya nuffnang dan churpchurp sebab aku tau bila ada promotion CPC. Jadi, sekali lagi thanks for joining and reviewing this segment, insyaAllah lain kali aku buat segmen yang lebih berbaloi.

    ReplyDelete
  2. http://www.mhakimfaiz.my/2013/05/nak-murni-klik-iklan-korang.html

    ReplyDelete