Giveaway NewYear 2013 JiwarOsak

giveaway jiwarosak dot com
KLIK BANNER UNTUK JOIN

Tag
Asmaa
Wanie
Najwa

Due Date
1 Feb 2013


1st Giveaway & Blogwalking By Annur

STICKY POST

Assalamualaikum wrh

Alhamdulillah, hari nie Nur rasa nak umumkan my 1st  Giveaway!

Biarpun sebelum ini banyak berkira-kira macam mane la kesibukan nak uruskan n update peserta. Insyaallah, Nur cuba buat yang terbaek. Orang laen boley buat kenapa kita tidak kan?? Okeh, giveaway nie hanya lah sekadar untuk merapatkan ukhwah sesama blogger dan juga untuk meramaikan follower. Maaf yer, jika ada serba kekurangan sepanjang Giveaway ini berlangsung.


Syaratsyarat untuk join Giveaway nie :


  • Buat satu entry bertajuk " 1st Giveaway & Blogwalking by Annur "
  • WAJIB follow blog INI, dan INI
  • WAJIB Like Fanpage FB 
  • Letak Banner di bawah dan backlink kan ke entry ini

  • Tag 3 orang blogger dan pastikan diorang tahu.
  • Dah selesai hantarkan link entry korang di entry ini bukan di chatbox ya. Jika letak di ctu tidak diterima.

  • Pemilihan pemenang adalah berdasarkan cabutan tangan or random.org.
  • GA akan terbatal sekiranya penyertaan kurang dari 20 orang peserta
  • Tarikh tamat pada 10 Januari 2013



# Hadiah akan diupdate kemudian.. Hadiah simple2 je..
#Jemput semua memeriahkan GA nie yer
# Siapasiapa yang ingin menjadi sponsor bgthu ai yer.. :)

Jubah Abaya Dubai Giveaway


KLIK BANNER UNTUK JOIN


    1. Blogger

  • Jadi follower blog ni dan blog http://www.dobuy.blogspot.com/
  • Buat simple entry bertajuk Jubah Abaya Dubai Giveaway .   
  • Jangan lupa letakkan banner dan syarat2 penyertaan  
  • Anda perlu letakkan url post giveaway ini ke dalam entry anda.
.
       2. Facebook

  • Like page Do Buy Dazzle
  • Like post ini (seperti gambar di sebelah).
  • Share ke wall Facebook anda mengenai giveaway ini & tag Do Buy Dazzle
     
     
     
     
    bile semua dah settle tulis di ruang  komen di bawah :


    Due Date
    15 Jan 2013