Giveaway: November, Di Sini Segalanya Bermula...


NAK JOIN?KLIK BANNER
DUE:30 NOV

1ST MEGA-GIVEAWAY BY GIRL ON THE SLOPE

KLIK BANNER UNTUK JOIN

Tag:
Waniey
Najwa
Anim

Due Date:
16 Dis 2012


End Year Giveaway by Fatin Alyaa

KLIK BANNER UNTUK JOIN

Tag :
Nadia


Exclusive Giveaway by Double A

KLIK BANNER UNTUK JOIN

Tag:
Waniey
Hanim
Sarah

Due Date
30 Nov 2012

"End Year Giveaway by FD"



KLIK BANNER UNTUK JOIN !

Listkan hadiah yang korang nak :
Topup rm5
Novel

Hadiah misteri

Pashmina

Shawl Satin

Header Transparents


Due date: 
25 December 2012 | 11.59 p.m.





" Cik Lyeen's Giveaway"

KLIK BANNER UNTUK JOIN

Hadiah-Hadiah

Tudung Bawal Balqis/Roses Syria Balqis/Roses Shawl Half Moon Sakura Shawl Half Moon Rose  Shawl TiaraShawl Sophie Tudung Chiffon Tudung Bawal Pelangi Tudung Bawal Checkers Tudung Bawal BeadsTudung Bawal Printed Syria Chiffon  Pashmina Inner



Tag:
Husna
Annur
Ashma

Tarikh Tutup: 31 Disember 2012

Segmen: Grand Blogwalking


KLIK BANNER UNTUK JOIN

Due Date :
7 Dis 2012

GIVEAWAY MORE THAN 20 PRIZES TO BE WON!!


KLIK BANNER UNTUK JOINN


Hadiah yang Nur nak....

- Sprink Sugar --> 3 x 1 set accessories (cincin+rantai)
- Pink. Enuf --> 1 x handbag, 1 x chiffon shirt, 1 x 1 top
- KalerPalette --> 1 x vintage paisley jacket
- Little White Crane --> 1 x sleeveless dress
- 6th Sense --> 1 x long sleeved maxi dress
- Butterscarves --> 1 x long shawl
- Bawal Collection --> 1 x long shawl
- The Chic --> 1 x 1 set Eco Tools Bamboo containing 4 brushes
- The Mindmeld --> 3 x 1 handmade bracelet
- The Doodle Box Lah --> 1 x keychain, 1 x pendant, 1 x aztec felt pin, 1 x small framed doodle


Due Date
2 Dis 2012

"Contest I Choose To Wear Hijab"

KLIK BANNER UNTUK JOIN




Tarikh tutup : 
7 Disember 2012 

Giveaway: November, Di Sini Segalanya Bermula...


NAK JOIN?KLIK BANNER
DUE:30 NOV

Contest My Blog Superb by Fatimah Azzarah

KLIK BANNER UNTUK JOIN

Tag:
Anim
Sarah

Due Date
22 Nov 2012

SEGMEN AYU : 'AKU ADA BLOG...KAU ADA??'


KLIK BANNER UNTUK JOIN


BILANGAN FOLLOWER SEKARANG?

Blog Nur ada dua
1) Untuk Contest.....KLIK
Hanya ada 69 Follower

2) Blog Personal....KLIK
Hanya ada 47 Follower

    KATA-KATA ALUAN SELAMAT DATANG KE BLOG ANDA.
1) Jemput singgah untuk join manemane contest ke blog contest n giveaway Nur
2) Jemput singgah n follow ke blog personal Nur.. Kehadiran anda amatlah dhargai.

Due Date:
30 Niv 2012

"SEGMEN 2: Terjah, Follow, Menaik!!!".

KLIK BANNER UNTUK JOIN

Tag :
Husna 
Nurul

Due Date
29 Nov 2012

Bloggership Giveaway by Fatini Irdina

KLIK BANNER UNTUK JOIN



Giveaway Entry Contest by Cik Puan Ac

KLIK BANNER UNTUK JOIN

Due Date:
30 Nov 2012

Giveaway : 1st Anniversary Realiti Bukan Fantasi , Niena Sofea


KLIK BANNER UNTUK JOINN...:)

Tag :
Ashma

Due Date :
8 Dis 2012

Contest My Top Referral by Blog BingkisanHati



KLIK BANNER UNTUK JOIN

Tarikh Tutup:
17/12/2012 (11:59 PM)

Exclusive Giveaway by Double A


KLIK BANNER UNTUK JOIN

Tag :
Husna
Nurul
Mira

Due Date :
30 Nov 2012

"Year End Giveaway 2012"



KLIK BANNER UNTUK JOINN... :)

TAg :
Husna
NAdia
NAjwa

Due Date :
25 Dis 2012

Segmen BW Cuti-Cuti By Emas Putih

 
KLIK BANNER UNTUK JOIN...:)


Due date : 
13.11.12/00.00am - 26.11.12/11.59pm (2 Weeks)

RM10 topup untuk 3 blogger bertuah by random.

' Giveaway : Harapan Saya..'

Klik Banner Untuk Joinn

Harapan saya.......... Semestinya saya ingin menang dalam GA nie.. Hi2
Harapan yang paling besar buat saya ialah dapat membahagiakan kedua ibubapa saya dengan kejayaan yang  cemerlang.. Insyaallah.. Moga saya dapat memberi yang terbaek buat mereka..jadi anak yang baik, solehah, cemerlang dari segi akhlak dan syahsiah dan juga dapat membantu deen Allah ke arah yang benar.. Insyaallah..
Peacee ....!!!!! Selamatkan Bumi Gaza dan Palestin... :)

GIVEAWAY : Love Collection by Jaja Sutera


Klik Banner Untuk JOinn.. :)


Pelbagai hadiah menarik menanti anda semua

jom join ramairamai..:)

Tag : 
Ashma
Nurul
Waniey



Tarikh GiveAway
15 Oct - 15 Dec 2012




GA-Hadiah Dari Love Is All Around


KLIK BANNER UTK JOIN :)

Kena jawab soalan nie dulu
+++++++++

Apa Hadiah Saya untuk Suami?

Klunya:-
Hadiahnya Besar dan boleh  lipat
Bernilai RM 1,500.00 ke atas
Ada 4 kaler, saya pilih kaler Kuning
Masih Baru di Pasaran
Jenama yang memang tersohor..

Jawapan saya:
Laptop jenama Asus

tarikh tutup
 19/11/2012.

Mega GiveAway Dari www.yanayassin.com




KLIk BanneR untuk JOinn..:)

 Pengalaman manis saya dalam dunia blogging adalah bila ramai pengunjung2 blog datang menjengah untuk baca dan lihat entry kita.. Dan mestilah traffic akan tinggi.. Lagi best bila ada follower baru datang jadi follower kita.. Waahh, rase ada orang ingin tahu n ingin follow perkembangan kita. Dan paling best bila mereka datang mencurahkan idea dan pendapat yang bernas kat komenkomen entry. Tue bermakna entry kita mendapat sense dari orang...Sedikit terharu..
Yang lagi syokk mereka yang datang tulis " TAhniah!!! Anda menang GA nie! " Waahh..Lagi la kembang se tamann... Xkurang juga yang datang singgah n tulis kat chat box.. Tue pun sangatsangat happy.. Sejujurnya bloging adalah satu cara untuk kita kenal diri sendiri, mengambil pendapat dan idea orang sebagai pendorong masamasa depan dan juga boleh mnginsafi diri sendiri. 
Dunia blogging sedikit sebanyak memberi pengalaman baru buat saya.. :)


 
JOM JOINT RAMAI2

Hadiah-hadiah yang menarik !

1. 1 x T-Shirt Custom Design sponsor dari LiverFreakTee

2. 1 x Perfume sponsor dari  www.siezuka.com

3. 5 x Pemenang Topup RM10 sponsor dari penmerah.com

4. 1 x Album 33 Lagu Hit Sepanjang Zaman by NORA sponsor dari www.nurain82.com

5. 1 x Album Shila On 7 : Menentukan Arah sponsor dari www.nurain82.com

6. 1 x DVD Filem Senjakala sponsor dari www.nurain82.com

7. 1 x Lotion NIVEA sponsor dari www.nurain82.com

8. 1 x Lori Milo sponsor dari www.nurain82.com

9. 1 x Buku KHADIJAH cinta Abadi Kekasih Nabi sponsor dari FandyzBlog

10. 1 x Perfume Escada Miniature -Island Kiss Limited Edition sponsor dari www.Alyzafisol.com

11. 2 x Ole - Ole dari Korea 

12. 1 x Ole - Ole dari Singapore

14. 3 x Ole - ole dari Pangkor

15. 2 x Ole - Ole dari Cameron Highland

16. 1 x Bantal Comel Mr.Bean

17. 1 x Bantal Comel Hello Kitty

18. 3 x Note Holder

19. Ole - Ole Dari Beijing

**********************************************

Nak tag :

Fatin
Asmaa
Wanie

1st Giveaway by kumbang jingga

NAK JOIN?KLIK BANNER
DUE:25 NOV

TAG
HUsna
FAtin
Amy

1st Giveaway by Shakira Pathi


NAK JOIN?KLIK BANNER
DUE:23 DIS

" Saya join GA 2012 Nurul Yui "


NAK JOIN?KLIK BANNER
23 NOV 

Saya join GA 2012 Nurul Yui kerana..utk memeriahkan lagi GCL dan juga untuk mencuba nasib jika ade rezeki.

TAG
Nadiah
Mawaddah

Twinshopylicious Giveaway


NAK JOIN?KLIK BANNER
DUE:6 DIS

TAG
Asma
Wanie
NAjwa
DIla

SEGMEN : AKU BLOGGER BERTUAH BY IZZAH ISMAIL


NAK JOIN?KLIK BANNER
DUE:17 NOV

HADIAH-HADIAH UNTUK BAKAL PEMENANG :

13 pemenang kesemuanya :) 
  • 1 orang bakal menerima Top Maroon by FANATIQUE
  • 1 orang bakal menerima Cadar Murah
  • 1 orang bakal menerima RM10/20 Wang Tunai @ Topup by Sue Pelik
  • 10 blog bakal berada di Bloglist Forever di blog Izzah Ismail 
  • 1 blog bakal di Review blognya+berada di Bloglist Ever di blog Sue Pelik
  • 3 orang bakal mendapat brooch by Sueshie Collection 
  • 1 orang bakal menerima Hadiah Misteri by Fiqah Cekumi 

TAG
Husna
Ain

1st Giveaway Cheeze Maz Sempena iPhone 5 Gadget Impian

 
KLIK BANNER UNTUK JOIN

Cara Penyertaan GIVEWAY :

1) Joint @ Follow blog akak http://cheezemaz.blogspot.com


2) Klik "Share Button" (Facebook / Tweeter/ Google) bagi entry  http://cheezemaz.blogspot.com/2012/11/iphone-5-gadget-impian_7.html



4) Pastikan entry anda diletakkan link http://cheezemaz.blogspot.com/2012/11/giveway-sempena-iphone-5-gadget-impian.html. Jika ayat di entry tersebut ringkas tak mengapa, asalkan anda mengajak kawan – kawan anda klik button share tersebut (langkah no. 2 ~ "Share Button" (Facebook / Tweeter/ Google) di entry  http://cheezemaz.blogspot.com/2012/11/giveway-sempena-iphone-5-gadget-impian.html

5) Paste kan link entry anda tadi  di ruangan kotak komen di entry http://cheezemaz.blogspot.com/2012/11/giveway-sempena-iphone-5-gadget-impian.html  . (pastikan peserta bagi link penyertaan SAHAJA)

HADIAH YG BAKAL DIMENANGI IALAH

Tapi dengan serbuk CHEEZE MAZ = 200 GRAM BERKALI - KALI MAKAN 
RM 10.00 SAHAJA (x termasuk courier)

TAG
Asmaa
Wanie
Najwa

9th GiveAway (GA)


NAK JOIN?KLIK BANNER
DUE:25 NOV

"Homestay Alya Skudai - UTM"


                                             
                Klik Banner Untuk Joinn.. :)

GA nie berlangsung selama 1 bulan iaitu 23 Oktober - 24 Novemeber 2012...

apa lagi...jom sertai GA Homestay Alya Skudai - UTM!!!! ^_^

Jom Singgah Homestay Alya Skudai



Hadiah yang menarik menanti untuk yang bertuah iaitu dari Disney Tumbler Collection 
Juara - 2 buah Tumbler
Kedua- 1 buah Tumbler
Ketiga - 1 buah Tumbler


Due date :
24 November 2012