1st Giveaway From Mizayusof.com

Klik banner untuk join..:)

Nurr nak tag:
Ainaa
Wanie
Asmaa

Tarikh Tutup:
30 Jun 2011

"Sakai 1st GIVEAWAY"


nak join klik banner..:)

Nurr nak tag:
Aimie
Nadia
Aiza

Due Date:
11 June 2011

Giveaway Simple & Easy Shoppe

Klik banner untuk join..:)

Nurr nak tag:
Sarah
Asmaa
Wanie

1st GA RIENA & IBU

A & IBU

Klik Banner Untuk JOinn..:)
 
Nurr nak tag :
cutemum
alycia
 
Due Date :
30 June 2011

2nd Giveaway by aNiM


KLIK BANNER UNTUK JOIN...:)

Jom ramai2 kita vote Naurah Damia dan Nur Imanina ni.

- Klik Like page Mom Bloggers Planet
- Klik Like gambar Cutest Baby in Red Naurah Damia. Terima kasih :)


- Klik Like gambar Cutest Baby in Red Nur Imanina. Terima kasih :)



-Tinggalkan link entri, follower ID dan facebook ID anda di ruangan komen blog

Tarikh tutup penyertaan pada:
10 June 2011

Pink Vintage Giveaway


KLIK BANNER UNTUK JOIN.

Jom ramai2 kita memeriahkan Pink Vintage Giveaway yang dianjurkan oleh

Nur Nak tag:
Amiey
Nadia
Cute Mum
Nana
eB

Antara hadiah yang disediakan utk pemenang...

1st prize: 8x12 inci



2nd prize: 6x12 inci


3rd prize: 6x6 inci

Tarikh tutup penyertaan pada:
end of June 2011..

First GiveAway of PinkStory


KLIK BANNER UNTUK JOIN.

Jom ramairamai kita join First GiveAway of PinkStory yang dianjurkan oleh

Nur nak tag:
Sarah
Hanim
Waniey

Tarikh tutup penyertaan pada:
20.6.2011

My Anniversary Giveaway .

Klik banner untuk join..

Nur nak tag:
Nana
Asmaa
Amiey

Tarikh Tutup:
10 Jun 2011

Mid-Year Giveaway by Nisa Menaip

banner mid-year GA
Klik banner untuk join..

Harap bertuahlah dapat hadiah menarik dari sponsor2 ini..

Tarikh Tutup:
6 Jun 2011

Biqque's May Lucky Follower


Klik banner untuk join..:)

Stay tune on 6th June 2011 at 9.00am,
to know who and who got lucky!

Tarikh Tutup:
6 Jun 2011

contest : hepi besday daddy!!!

Klik banner untuk join..

Nurr teka:
23 Jun

Happy Besday to daddy nureen..Moga panjang umur, dmurahkan rezeki serta dberi kesihatan dan kebahagiaan yang berpanjangan disamping keluarga tersayang..:) 

Tarikh Tutup:
30 Jun 2011

ayah Danial birthday giveaway

Klik banner untuk join..:)

"NaDia ajak ber GA"

Klik banner untuk join..

Nurr nak tag:
Nana

Tarikh Tutup:
30 Jun 2011

asleenda simple mimple GA


KLIK BANNER UNTUK JOIN...:)

Nak tag:
Sarah

Tarikh tutup penyertaan pada:
3 June 2011

Giveaway Who's The Winner ?


KLIK BANNER UNTUK JOIN...:)

Jom ramai2 join....Giveaway Who's The Winner ?

Nurr anak jati Kelantan..Bile Red Worrier beraksi je atas padang, nur mesti semangat.. Semestinya la Nurr harap KELANTAN menang!!!

Tarikh tutup penyertaan pada:
10 June 2011

Giveaway Happy Moment

Klik banner untuk join..

Tarikh Tutup:
5 Jun 2011

1st GA bintanghatyku

Klik banner untuk join..

Tarikh Tutup:
5 Jun 2011

"GA Jemari Emmie"

Klik banner untuk JOinn..:)

Nurr tag:
Naimi
Sarah

Tarikh Tutup:
30 Jun 2011

Sweet N Pretty 1st Anniversary GIVEAWAY

Photobucket

KLIK BANNER UNTUK JOIN..:)

Jom ramai2 kita memeriahkan Sweet N Pretty 1st Anniversary GIVEAWAY yang dianjurkan oleh

Syaratnya pun mudah dan hadiahnya ialah:

Hadiah tempat pertama
Jubah moden yang anggun


Hadiah tempat kedua
Crochet kitchen towel


Hadiah tempat ketiga
Sang semut yang comel - wire bending
Kepala & ekor si comel diperbuat daripada buah berangan



Tarikh tutup penyertaan pada:
10 Jun 2011

SMALL GIVE AWAY by MamaYatie | FM Penyu


KLIK BANNER UNTUK JOIN.

Tamat pada 5/6/2011 @ 11.59pm

Contest Ce teka by Nea Flerida


 
Nak Joinn Klik Banner..:)
 
Tarikh tutup : 20 June 2011

Giveaway Ulang Tahun Pertama QUEENPINK

Klik Banner untuk Join..:)

Tarikh Tutup:
6 Jun 2011

"PERADUAN TEKA GOL "

Klik Banner Untuk Joinn..:)

Nurr biasa minat bola kalau Red Worrier beraksi je. Tapi Nur cuba teka yer..:)

FC BARCELONA (1) MAN UNITED (2)

FC BARCELONA (2) MAN UNITED (3)

Manchester United!!

Tarikh Tutup:
SEPAK MULA FINAL CHAMPION LEAGUE 2011 (28 MEI 2011)

"lovely thread garden 1st giveaway"

Klik Banner untuk JOinn..:)

closing date 21 june 2011
Nurr pilih lovely tatting bracelet

1ST GIVEAWAY 2011

Klik banner untuk join..

Tarikh Tutup:
12 Jun 2011

'MJ Birthday GiveAway'

Klik banner untuk join..:)

Nurr nak ucapkan Happy Besday kepada MJ!! Moga panjang umur, murah rezeki serta dberi kberkatan usia..MOga MJ terus dberi nikmat kesihatan, kesenangan dan kebahagiaan dismping keluarga tersayang..may Allah Bless u..~~ 
Aminn..


Tarikh Tutup:
31 Mei 2011

YH Mother Day Giveaway

Klik banner untuk join..

Tarikh Tutup:
31 Mei 2011

"1st giveaway : FM & Keychain from Pangkor"


KLIK BANNER UNTUK JOIN.

Tarikh tutup penyertaan pada:
24 June 2011

oh! (SERN) bagi GIVE AWAY hadiah misteri!!

Peewit!~
Mesti yang ada rasa teruja kan kalau bab GA ni..
Terutama Tiefazatie!~*sorry kalau silap nama*
yelah..setiap GA dia masuk kompem nye dia terpilih plak tu..!~
So, kali ni oh! (SERN) nak wat GA untuk kedua kalinye..~
Macam mana nak join?
Ce citer ce citer..
Mudah jek!
1. Korang perlu copy SEMUA ayat ada kat POST ini.
2. Follow? Tu kebiasaan orang buat kan..? oh! (SERN) tak nak buat macam tu..buat macam tu ibarat tidak ikhlas nak follow citer orang kan? So, its up to you nak follow ke tak.
3. Jawab soalan mudah iaitu TEKA HARGA STEAMBOAT yang Sern makan aritu. Nak info lebih rujuk sticky post ni..
INFO STEAMBOAT oh! (SERN)
4. Tag orang? Tak perlu! Kalau rasa diarang ada sense of nak join, dyerang baca blog korang, dyerang join la eak! Tapi nak tag pun boleh..dialukan. Tapi tak wajib!hehe.
4. Last sekali, copy banner di bawah ni. Letak la mana pun. Yang penting ADA kat BLOG anda. And then bagi backlink kat part comment okay~
So, all the best!
Hadiah tu misteri. Yang pasti lebih daripada RM1** okay!
(Berkat duit NUFF..hehe)

BANNER KHAS GA NI:

nak join klik banner ni




Nurr teka :
RM92.00


Tarikh Tutup:
18 Jun 2011

PERSONA TRADING: My First Contest


Nak Join Klik SINI..:)

a) Pernahkah anda dengar dan menggunakan produk Imtiyaaz?
TIDAK.

b) Adakah anda menggunakan penapis air di rumah?
Jika ya, jenama apa?
TIDAK.

c) Jika anda mengetahui tentang kebaikan penapis air untuk
keluarga anda dan kami pula menawarkan penapis air
dengan harga promosi, adakah anda berminat untuk membelinya?
INSYAALLAH, AKAN DI PERTIMBANGKAN.

Nur nak tag :
Amy
Husna

Due Date:
30 Jun 2011.


Hadiah menarik menanti anda semua!!

HADIAH PERTAMA
Penapis Air Imtiyaaz SE bernilai RM598.00

HADIAH KEDUA
Imtiyaaz Termos Alkali bernilai RM298.00

HADIAH KETIGA
Raudhah de' Foot Patch(20 keping) RM65.00

HADIAH KEEMPAT
Raja Detox(10 keping) RM25.00

JOM JOIN RAMAIRAMAI...:)

"Tupperware Malaysia @ Kakakshop GA"

Nak Join Klik Banner..:)

Nurr nak tag :
Hanim
Sarah
Mardhiah
Farah
Nurul

Due Date :
24 June 2011

Sigma Travel Kit Naughty in Black Giveaway


http://gabysbeautyblog.blogspot.com/2011/05/giveaway-sigma-travel-kit-naughty-in.html


Giveaway: Siapa nak ole-ole dari Sabah dan Labuan

Sape nak Join KLIK Link kat bawah..


Nur nak tag :
Najwa
Sarah
Sofea

Tarikh Tutup:
31 Mei 2011

~~RE-GIVEAWAY NANA~~


Klik banner untuk join..:)

Nur nak tag:
Husna
Fatin

Tarikh Tutup:
27 Mei 2011

"Gugu GAga 3rd GA"

Klik banner untuk join..

Nurr nak  tag:
Hanim
Farah 
Asma
Wanie
Mar

Tarikh Tutup:
15 Jun 2011

Giveaway!! Baju Raya!!

Nak JOinn Klik Banner..:)

Nurr pilih baju nie..

Nurr suka tengok patern kurung aladdin tue, tak penah pulak tengok dan dengar sebelum nie..Warna pun cantik, nur suka warna mcam tanahtanah nie..Nampak kain pun lembut disamping sulam yang tak crowded..nur suka yang simple je..very nice..harap ad rezeki nur di sini untuk pakai baju nie raya nanti..hihi..insyaallah.

Ukuran :
Bahu 13inci, Dada 35, Labuh tangan 22, Pinggang 27, Punggung 38, Labuh Baju 36.

Due Date :
30 June 2011